lördag 29 december 2012

Ryggpass och summering av 2012

3e dagen på rad med hård träning. Det känns i kroppen och jag funderar på att nöja mig med ett cardiopass imorgon på lunchen. Låta kroppen vila lite :)
Idag blev det rygg och endast rygg. Fullt fokus och tunga vikter, det kändes riktigt bra.
Har dock ätit sämre, vet inte riktigt varför. Fixade lite ägg m.m. när jag kom hem för en stund sedan, helt plötsligt smög sig hungern på.

2 dagar återstår av året. Vad har hänt då?

○ Började året med ny gaddning, den 3e i raden. En skorpion på vänster vad.

○ Anlitade en online-PT (Angelica Mielczarek) som la upp kost- och träningsprogram för 3 månader.
Jag gick ner sammanlagt ca 6 kg, och minskade totalt ca 18 cm då målet var att gå ner i vikt utan att förlora för mycket muskelmassa. Det gick bra, men detta sätt att leva var inget för mig. Kanske inför eventuell tävling framöver, men just nu känns det bättre med min egen kost och mina egna träningsscheman.

○ For till Alfta i våras för premiären av nya Småstadsliv-filmen. Helt fantastiskt! Har sett grabbarna live 3 gånger nu.

○ Började blogga i början av sommaren. Håller i än ;)

○ For till Norrköping i somras och hälsade på släkten. Underbara stad, och underbara dialekt!

○ Fått stiligt besök av en nära vän från Storuman.

○ Påbörjade mina studier till specialistsjuksköterska i psykiatri vid Umeå universitet i september. Planeras ta examen våren 2014. Har haft möjlighet att umgås med finaste "A" under mina vistelser i Umeå.

○ Fick besök av en god vän från Stockholm, han spelar i bandet Grave. Har ni inte hört dom så rekommenderar jag er att göra det. Om ni gillar death metal såklart ;)

○ Förhållandet med finaste "N" blev officiellt under vintern <3

Plugget går bra. Träningen går bra. Kärleken går bra. Jag har fantastiska vänner, en underbar familj, helt otroliga arbetskamrater. Opererar handen i början av året, reser utomlands i vår. Kan det bli så mycket bättre?
Just det. Min fina vän "L" kanske flyttar till Sundsvall för studier i januari, jag håller tummarna!

2013 är mer än välkommet!

En däckad Nike på sovrumsbyrån <3

MotivationsbildInga kommentarer:

Skicka en kommentar