onsdag 21 november 2012

Bra träning. Dålig kväll.

Tanken var att det skulle finnas hur mycket ork som helst i min kropp idag.
Det gjorde det med, ett tag. Axel- och tricepspasset gick otroligt bra! Värmde upp ordentligt, körde med låga vikter och många reps + många set precis enligt planen. Och det kändes riktigt bra.
Shoppade loss lite på Iron Works utförsäljning av träningskläder från Big Sam. Två urläckra träningstoppar för bara 180 spänn! Den ni! Och jag fick lite insider-information om att det inom ett par veckor kommer än mer kläder från samma märke, och många av dom endast för tjejer ;) Tackar och bockar.

Fick hem mina kläder som jag köpt av en nära vän (stort tack gumman, dom satt kanonsnyggt!). En halvlång randig klänning/topp och en silver/glittrig topp. Jag älskar kläder, men är inte särskilt modemedveten. Bär det jag tycker är snyggt och som känns bekvämt.

For sedan vidare till jobbet för en kortkväll, dom brukar kännas behändiga och lättsamma.
Hade lite spänningshuvudvärk under bussresan dit, och den blev värre under kvällen. Huvudvärken gick över till feber och just nu ligger tempen på 38,2.. jävla skit. Är blek i ansiktet och röd som över kinderna.. det hettar i pannan och på öronen, av alla ställen. Va fasiken.
Detta var inte enligt planen.
Min kropp måste lära sig att lyssna på mig.

Det är bara till att peta i sig vitaminer i överdos och inta stabilt soffläge.

Välkommen febern.


Feberglansig i pannan, men ack så tjusig i nya toppen ändå ;) 

Nike njuter av nya överkastet.
Virkat av gammelfarmor en gång i tiden <3

Nya träningstoppen nr1
(Passar ju skitbra även till vardags)

Nya träningstoppen nr2
Jag älskar rött 

Dagens motivationsbild

1 kommentar: