torsdag 8 november 2012

Nytt träningsschema!

Långledig helg! Trampar inte in på avdelningen igen förrän kl.15:30 på måndag! Skönt! Och inget skolarbete heller! :D Äntligen en riktigt fri helg!

Jag har funderat lite på mitt träningsupplägg. Har haft 4 pass/vecka men det funkar inte riktigt då jag arbetar heltid och studerar till min specialistexamen samtidigt. I alla fall inte dom veckorna som jag arbetar 6 dagar av 7.. och det är varannan vecka det. Övriga veckor är det 3-4 arbetspass.
Har tänkt om lite där, jag är ju en sån person som behöver variation och gärna så ofta som möjligt. Dom veckorna jag jobbar 6 av 7 dagar blir det 3 (styrke)träningspass, då kör jag lite lättare vikter och fler reps, och fler muskelgrupper/pass. Dom andra veckorna när jag jobbar färre dagar blir det 4 pass och då kör jag tyngre med färre reps och färre muskelgrupper.
Tycker själv att det lät som en spännande idé. Startade med detta lite smått den här veckan. Har kört 2 pass och har 2 kvar, imorgon blir det rygg och baksida axlar.

Kosten försöker jag hålla så gott det går. Målet är ju fortfarande att fortsätta gå upp i vikt (nej, inte med godis och glass.. det är inte den viktuppgången jag vill ha), funderar på att testa Gainer.


Fick ett träningsredskap av en vän och kollega idag! En pilatesboll, en stor sådan! Helt underbart! Har velat köpa en hur länge som helst men antingen glömt bort det eller inte haft råd när jag väl kommit på att jag ska köpa en. Stort tack underbara "E", den kom till användning redan ikväll :D

Köpte nytt träningslinne i tisdags, riktigt skönt att svettas runt i.
Helt klart nöjd! :)

Fick ett meddelande idag.
Det finns dom som är knasigare än jag..
Den här personen drog sin egen tand. Med rot och allt.
Varför inte? ;)

Pilatesboll, min nya kärlek ;D

1 kommentar:

  1. Du får hojta till om du skulle få för lite att göra och vill hitta på nått under långledigheten ;)

    SvaraRadera