måndag 12 november 2012

Stroke och träningsvärk

Hjärtinfarkt. Stroke. Tror jag fick en av varje när jag loggade in på skolans hemsida för att kika på vår nya kurs och upplägget för den.. femtioelva miljoner uppgifter, nästan i alla fall. Gruppuppgifter och individuella examinationsuppgifter i rapportformat. plus att jag har tentan i psykiatrisk tvångsvård den här månaden. Ja jäklar. Bara att hugga i.

Får ta en tur förbi universitetet här i stan idag och låna lite böcker, sedan vidare till gymet för att få utlopp för morgonens "panik över plugget"-känslor. Och jobb ikväll.

När jag är klar med min specialistexamen tänker jag inte studera mer på många år. Kanske aldrig någonsin igen. Skulle vara skönt att få fokusera på endast jobb och träning för en tid.


Idag blir det bröst och biceps. Få reps och tunga vikter är planen. Får se om jag slirar in på fler reps och lättare vikter, det känns ordentligt i ryggen efter helgens pass. Ibland är det minsann bra att göra lite småändringar i schemat, har märkt att min kropp är väldigt snabb på att snappa upp hur den ska bete sig i en viss situation och anpassa sig därefter. Det kan bli lite fel när jag vill att den ska utvecklas på annat vis, så jag chockade kroppen med ett nytt sätt att träna och idag har jag värk.
Good job.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar