fredag 26 april 2013

"Krigar vidare"

Igår testade jag vingarna!
Klarade mig på en Tradolan under dagen vilken jag tog kl.08, så jag mådde relativt bra i skallen framåt kvällen och guess what.. jag gick till gymet! Leendet på mina läppar när jag kom dit begränsades bara av öronen, utan dom hade mungiporna gått om varandra bak i nacken.

Det blev ett väldigt kort och väldigt lugnt pass med otroligt lätta vikter. Kan såklart inte belasta handen än så jag cyklade en stund, körde benpress, benspark och bencurl i lugnt och sansat tempo. Kände pulsen stiga under gipset men det gick rätt bra. Var bara så otroligt glad över att vara där!

Sov utan tabletter inatt, första natten sedan op. Men fick ta imorse.. begav mig sedan ut på före frukost-promenaden ca 30min och har myst i soffan med Lotus sedan dess. Bra start på en fin fredag :)
Brudarna med stort B kommer hit på fika i eftermiddag! Erika och Rebecca, mina underbara vänner och kollegor. Fika och skvaller står på agendan, kan det bli bättre? ;)

Lyckades faktiskt åstadkomma lite skolarbete igår med (jisses vad produktiv jag har varit), måste få rapporten klar senast måndag. Bara en uppgift kvar sedan innan det äntligen är dags för uppehåll.


Btw, jag har namnsdag idag. Jag vill ha liljor, kort och dyra presenter ;) Eller Antonio Banderas, det går också bra.

Morgonpromenad ^^

Haha, spana in leendet XD 

Morgondosen. 

Motivationsbild

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar