söndag 15 juli 2012

Kost?

Sista semesterdagen! Känns både tråkigt och bra på samma gång. Det är självklart skönt att vara ledig och kunna göra exakt vad jag känner för hela dagarna, men jag älskar mitt jobb och stormtrivs med mina kollegor. Dessutom är ju inte sommaren över bara för att semestern är det, hoppas på bättre väder så det kan bli beach-premiär. Och när sommaren sedan är över far jag norrut för några dagar i Umeå och påbörjar min specialistutbildning.

För att byta ämne nu.. försöker få ordning på det här med kosten. Jag finner varken glädje eller entusiasm i att räkna vare sig kalorier, gram etc. Ändå måste jag på något sätt se till att jag får i mig det jag behöver av kosten. Jag tänker på vad jag äter, när jag äter det och ungefärlig mängd. Har satt mig ner och räknat på olika frukostar och mellanmål, vad jag får i mig av dom olika måltiderna. Så lite koll har jag, tror jag. Det kan helt klart bli bättre. Måste försöka skärpa till mig där.

Nu ska jag njuta av min söndag, det blir tidig säng ikväll för att (förhoppningsvis) studsa upp ur sängen kl.05:00 imorgon och ladda inför jobb ;)

Motivationsbild

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar